Pizza w stylu neapolitańskim wypiekana w wysokiej temperaturze, chlebowy rant, mokra na środku. Średnica 33 cm.

& – następujące składniki umieszczane są po wypieku

Marinara

sos, oregano, czosnek, oliwa extra vergine

19 zł

Margherita

sos, bazylia, parmezan, oliwa extra vergine, mozzarella fior di latte

25 zł

Vegetariana

sos, pecorino, mozzarella fior di latte, bakłażan, cukinia, pieczarki, czerwona cebula, oregano, oliwa extra vergine czosnkowa & pomidory koktajlowe datterino

31 zł

Salami

sos, bazylia, pecorino, mozarella fior di latte, salame dolce napoli D.O.P.

33 zł

Prosciutto e funghi

sos, parmezan, mozzarella fior di latte, prosciutto cotto, pieczarki, oregano, oliwa extra vergine czosnkowa

33 zł

Guanciale

sos, peperoncino, pecorino romano, guanciale, provolone, mozzarella fior di latte

35 zł

Nduja

sos, bazylia, pecorino, provolone, czerwona cebula, mozzarella fior di latte, nduja

34 zł

Quattro formaggi

sos biały, mozzarella fior di latte, parmezan, gorgonzola, provolone

36 zł

Tartufo

sos biały, provolone, mozzarella fior di latte, prosciutto cotto & świeża trufla, oliwa truflowa

47 zł

San Daniele

sos, Parmigiano Reggano, oliwa extra vergine, mozzarella fior di latte & prosciutto di San Daniele, pomidory koktajlowe datterino, rukola, Parmigiano Reggiano, oliwa extra vergine

43 zł

Speck – wędzona szynka z przyprawami, D.O.P. Trentino Alto Adige

Peperoncino – ostra włoska papryka, D.O.P. Calabria

Ricotta salata – słona ricotta, D.O.P. Sycylia

Pecorino romano – ser owczy, wiek 8 miesięcy, D.O.P. Lazio

Guanciale – wędzony policzek wieprzowy, D.O.P. Lazio

Salame dolce napoli – neapolitańskie słodkie salami, D.O.P. Campania

Nduja – ostra kalabryjska pasta z wieprzowiny, D.O.P. Calabria

Mozzarella fior di latte – zawiera 99% świeżego włoskiego krowiego mleka, D.O.P. Campania

D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta) – produkt certyfikowany wytworzony z lokalnie pozyskanych składników

Zamów online przez stronę lub aplikację i czekaj na ucztę!