Pizza w stylu neapolitańskim wypiekana w wysokiej temperaturze, chlebowy rant, mokra na środku. Średnica 33 cm.
& – następujące składniki umieszczane są po wypieku
Pizza w stylu neapolitańskim wypiekana w wysokiej temperaturze, chlebowy rant, mokra na środku. Średnica 33 cm.
& – następujące składniki umieszczane są po wypieku
Speck – wędzona szynka z przyprawami, D.O.P. Trentino Alto Adige
Peperoncino – ostra włoska papryka, D.O.P. Calabria
Ricotta salata – słona ricotta, D.O.P. Sycylia
Pecorino romano – ser owczy, wiek 8 miesięcy, D.O.P. Lazio
Guanciale – wędzony policzek wieprzowy, D.O.P. Lazio
Salame dolce napoli – neapolitańskie słodkie salami, D.O.P. Campania
Nduja – ostra kalabryjska pasta z wieprzowiny, D.O.P. Calabria
Mozzarella fior di latte – zawiera 99% świeżego włoskiego krowiego mleka, D.O.P. Campania
D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta) – produkt certyfikowany wytworzony z lokalnie pozyskanych składników