Oliwa z pierwszego tłoczenia

Biancolilla, Nocellara dell’Etna BIO, Nocellara dell’Etna IGP

49 zł/ 750 ml

Zestaw 3 oliw 250 ml

Biancolilla, Nocellara dell’Etna BIO, Nocellara dell’Etna IGP

55 zł

Passata pomidorowa

12 zł/ 500 g

Sos puttanesca

16 zł/ 300 g

Kiełbasa w słoiku

10 zł/ 200 g

Sos ragu wołowe

19 zł/ 300 g

Parfait z gęsiny

17 zł/ 150 g

Pasztet

z kaczki z zielonym pieprzem

29 zł/ 540 g

Rillettes z gęsi

19 zł/ 140 g

Hummus

z pieczonej dyni

13 zł/ 200 g

Majonez

z suszonych pomidorów

12 zł/ 200 g

Majonez

z czerwonej cebuli

12 zł/ 200 g

Majonez

chrzanowy

11 zł/ 300 g

Masło wędzone

14 zł/ 250 g

Antrykot sezonowany

12 zł/ 100 g

Zakwas na żurek

9 zł/ 500 ml

Zakwas buraczany

7 zł/ 500 ml

Dżem z dyni i pomarańczy

15 zł/ 270 g

Tagliatelle

12 zł/ 260 g

Ravioli

z kozim serem, ziemniakami i miętą

10 zł/ 200 g

Spaghetti

10 zł/ 260 g

Ravioli

z farszem jagnięcym

13 zł/ 200 g

Rigatoni

10 zł/ 260 g

Mezze penne rigate

10 zł/ 260 g

Pappardelle

12 zł/ 260 g

Conchigliette Piccole

10 zł/ 260 g

Sery kozie tradycyjne

dojrzewający naturalny/ typu włoskiego/ z ziołami

14 zł/ 100 g

Ricotta salata

9 zł/ 100 g

Pecorino romano

12 zł/ 100 g

Mozzarella fior di latte

27 zł/ 500 g

Guanciale

10 zł/ 100 g

Speck

10 zł/ 100 g

Salame Napoli

11 zł/ 100 g

Prosciutto di San Daniele

12 zł/ 100 g

Oliwki Neri Giganti

19 zł/ 150 g

Kiszona rzodkiewka

8 zł/ 200 g